missä minun mansikkarasva on =( ja koookos! haluaisin ehkä kunnollisen kihartimen niinkö se saaran kasari:--D! ja ehkä olla taas vaalea enkä porkkana ja leikata hiuksia lissää! paitsi ko katoin addisonin tukkaa tänään greyssa niin ehkä sittenki haluttaa olla oranssi.

huomenna on psykologian koe enkä ehkä oo valmistautunu ihan tarpeeks! mutta se aine tuntuu muutenki melko turhalta ja ittestäänselvyyeltä, ainaki ensimmäinen kurssi. vähän sama ko terveystieto=)

saaralla on tännään synttärit! käytiin syömässä kiinalaisessa ja annettiin sille asan levy lahjaks vegan kans. sitte ostettiin kans karkkia ja mentiin kirjastoon istuun=)

hiihtolomalla mennään niitten kans iidan tykö ouluuuun! tai ei iida oo siellä varmaan, mennään vaan assuun sinne=) ja niiiiin! hiihtoloman jälkeen saan viikoksi oman sisilialaisen meille! hahahha siis ko ollaan menossa kakkosella sisiliaan luokkaretkelle niin ne tulee nyt eka käymään täällä. ja äiti lupas majottaa yhen=) ne on kaikki tyttöjä

riku ja lusku sano että minun pittää suunnitella taikametsän logo. hehe teen ehkä sienen! ja huomenna aletaan laittaan julisteita tilusirkuksesta! tein aika montaa väriä, jännittää vähä että mitkä ne on valinnu.

image tuli tänään. pelkäsin että se tilaus on loppunu jo! mutta huh ei=) vaan vähä hämynen kansikuva!

grey oli omituinen, siinä oli hulluna uusia hahmoja ja vähän tönkköä huumoria=(

eilen oli placebo teemalla! oioi jäi takeshit kattomatta

firefox jumitti välissä! säikähin jo että tää meni kokonaan=(

harmi ei ollu kirjastokorttia, oisin voinu lainata sieppari ruispellossa. kuitenki äikässä pittää valita taas jotaki rasittavia sotakirjoja=( no oikeastaan luen jo yhtä, ninan matka, joku perus holokausti!

me tehhään beatlesnäytelmä näytsikässä vissiiin, hehe aika jännnnnää! haluaisin olla paul=) jos osattais kans sitte soittaa siinä jotain

=) hehie